top imobiliare  
 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Prin termenul de 'Utilizator" se inteleg toate persoanele, fizice si/sau juridice, care acceseaza oricare din paginile si sectiunile portalului top-imobiliare.ro, indiferent de motiv.

Termenii "Contract", "Utilizator", "Furnizor", "Termeni si conditii", "Politica", "Confidentialitate", "Reguli de utilizare", "Acord", "Portal", "Site-uri", "Proprietar", sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

top-imobiliare.ro este un portal imobiliar ce se adreseaza atat firmelor cat si persoanelor fizice interesate de domeniul imobiliar. Portalul ofera companiilor posibilitatea de a-si promova firma si de a promova diverse oportunitati de afaceri in domeniul imobiliar.
Serviciile sunt oferite utilizatorilor de portalul top-imobiliare.ro cu conditia acceptarii termenilor si conditiilor de utilizare, publicate de proprietarul portalului prin intermediul top-imobiliare.ro. Vizitarea paginilor portalului si publicarea de informatii pe top-imobiliare.ro implica acordul utilizatorilor privind termenii si conditiile de utilizare, iar utilizarea informatiilor cuprinse in site se poate face numai potrivit prevederilor prezentate in termeni si conditii.
Proprietarul portalului poate revizui oricand acest document, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la "termeni si conditii". Folosirea in continuare a serviciilor top-imobiliare.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse termenilor si conditiilor de utilizare a portalului top-imobiliare.ro. Prin completarea formularului de inregistrare si marcand casuta corespunzatoare rubricii "accept termenii si conditiile de utilizare", apasand pe butonul "salveaza" va declarati acordul dvs. cu prezentele servicii oferite. Inainte de a accepta termenii si conditiile, utilizatorul (userul) are obligatia de a citi termenii si conditiile de utilizare integral.

1. Servicii oferite
Portalul top-imobiliare.ro asigura utilizatorilor posibilitatea de a accesa si de a publica on-line informatiile dorite prin intermediul retelei Internet.
Top-imobiliare.ro isi rezerva dreptul de a accepta la inscriere doar acele surse de informatii (firme, organizatii, etc.) pe care le considera utile pentru utilizatorii sai si care indeplinesc un anumit standard de calitate.
Serviciile top-imobiliare.ro includ mesaje cu caracter administrativ si mesaje privind noutatile aparute pe top-imobiliare.ro. Utilizatorii inregistrati vor primi periodic acest tip de mesaje, care sunt implicite calitatii de utilizator top-imobiliare.ro, astfel ca, nefiind considerate spam-uri. Renuntarea la ele nu este posibila decat prin renuntarea la calitatea de utilizator inregistrat.

2. Inregistrarea utilizatorilor / creare cont
Inregistrarea utilizatorilor inseamna crearea unui cont de user al portalului de afaceri top-imobiliare.ro.
Inregistrarea nu este obligatorie in cazul in care doriti doar sa vizualizati informatii existente in portalul imobiliar.
In cazul in care doriti sa publicati (postati) informatii despre o firma sau organizatie devine obligatorie inregistrarea dvs. ca si utilizator, ceea ce presupune crearea unui cont pe top-imobiliare.ro. Pentru a va putea inregistra ca si utilizator trebuie sa folositi un nume utilizator valid si sa alegeti o parola. In procesul de creare a contului sunteti obligat sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra precum si o adresa de e-mail valida. Veti primi un e-mail cu confirmarea inscrierii dvs., care va contine numele de utilizator si parola cu care va veti putea conecta la top-imobiliare.ro.
Pentru a deveni un utilizator inregistrat accesati sectiunea "Intra in cont/Creare cont" a portalului.
Atentie: furnizarea de informatii false cu scopul procurarii de eventuale avantaje este sanctionata de legea romana.

3. Obligatiile Utilizatorilor
Ca utilizator neinregistrat, aveti posibilitatea de a accesa informatiile oferite de top-imobiliare.ro asa cum sunt, acceptand ca proprietarul si administratorul portalului nu raspund sub nici o forma de continutul acestora. De asemenea, utilizatorii neinregistrati au obligatia ca prin actiunile lor sa nu afecteze functionarea portalului si sa nu defaimeze activitatea top-imobiliare.ro
Atat ca utilizatori neinregistrati cat si ca utilizatori inregistrati sunteti singurii raspunzatori de relatiile stabilite / derulate cu ceilalti utilizatori si de felul in care veti valorifica informatiile postate pe site.
Utilizatorul inregistrat se obliga sa nu furnizeze, la inregistrare, informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, proprietarul / administratorul portalului avand dreptul, in cazul in care constata acest lucru, sa suspende sau sa desfiinteze contul utilizatorului. Ca utilizator inregistrat sunteti de acord ca top-imobiliare.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.
Utilizatorul inregistrat se obliga sa isi asume intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza prin intermediul portalului top-imobiliare.ro. Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati/postati.
Utilizatorul inregistrat este pe deplin raspunzator pentru pastrarea confidetialitatii parolei si contului de utilizator inregistrat si pentru orice activitate desfasurata sub contul de utilizator inregistrat.
Utilizatorul inregistrat isi mai asuma urmatoarele obligatii:
- sa nu isi atribuie o falsa identitate;
- sa mentina, sa innoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete;
- sa nu publice informatii false in sectiunile acestui portal;
- sa nu adauge informatii in rubrici care nu au legatura cu continutul informatiei;
- sa nu colecteze si sa nu transmita date personale despre ceilalti utilizatori;
- sa nu foloseasca adresele de contact ale altor utilizatori pentru trimiterea de mesaje nesolicitate;
- sa nu afecteze sau sa nu intrerupa serviciile, serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, politici sau regulamente ale retelelor conectate la acest portal;
- sa nu insinueze ca anumite informatii introduse de utilizator pe site sunt furnizate de top-imobiliare.ro, fara a avea acordul prealabil;
- sa nu publice materiale al caror autor nu este sau in privinta carora nu are acordul autorului, sa nu publice materiale ilegale, obscene, vulgare, defaimatoare, rasiste, instigatoare sau xenofobe, de amenintare sau insulta fata de alti utilizatori, sau materiale cu caracter explicit sexual;
- sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita in orice alt mod orice informatii/continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare, indiferent de sistemul juridic, romanesc sau strain;
- sa nu copieze, traduca, vinda sau adapteze nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit;
- sa nu promoveze sau furnizeze informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale;
- sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alte forme de solicitari;
- sa nu publice informatii eronate, in scopul obtinerii de avantaje materiale sau al manipularii cererii si ofertei de pe o anumita piata;
- sa utilizeze periodic serviciile top-imobiliare.ro
Acceptand termenii si conditiile impuse de top-imobiliare.ro sunteti obligati sa acceptati ca proprietarul si administratorul portalului nu vor fi raspunzatori sub nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului;
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe top-imobiliare.ro;
- folosirea informatiilor publicate in portal sau derularea unor afaceri cu alti useri ai portalului;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

4. Limitarea raspunderii furnizorului
Proprietarul / administratorul portalului are dreptul:
- sa suspende sau sa sisteze, fara notificare prealabila, contul utilizatorului inregistrat, precum si sa refuze incercarile curente sau viitoare de accesare a portalului, de catre utilizatorul suspendat sau sistat;
- sa stearga informatiile oricarui utilizator care prin continut sau forma incalca precizarile mentionate la obligatiile utilizatorului, indiferent de tipul de utilizator;
- sa stearga materialul postat de utilizatori in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens;
- sa modifice serviciile oferite, precum si termenii si conditiile din prezentul contract;
Proprietarul / administratorul portalului, prin intermediul top-imobiliare.ro publica informatia asa cum este si nu raspunde pentru continutul ei. In consecinta, nu raspunde pentru nici o dauna prezenta sau viitoare, directa sau indirecta, ce ar putea rezulta din accesarea informatiilor cuprinse pe acest portal. Proprietarul / administratorul portalului poata sa stopeze publicarea oricarei informatii in portal.
Proprietarul / administratorul portalului, nu garanteaza acuratetea, calitatea, sau credibilitatea informatiilor publicate de catre utilizatori, si nu are obligatia de a verifica in avans materialul dat spre publicare.
Proprietarul / administratorul portalului nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor, indiferent de tipul utilizatorului. De asemenea, proprietarul / administratorul portalului, nu raspunde de :
- eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii sau alte probleme aparute datorita sistarii temporare sau permanente a serviciilor de furnizare Internet.
- eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet;
- distrugerea sau afectarea functionalitatii portalului prin actiuni intreprinse de terte persoane;
- securitatea utilizatorilor site-ului;
- virusarea portalului;
- eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului;
Proprietarul / administratorul nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor, indiferent de tipul utilizatorului, in cazul pierderii informatiilor postate de utilizatori din cauzele anterior enuntate.
Proprietarul / administratorul nu raspunde pentru modificarea setarile personale si pentru mesajele pierdute in cazul in care software-ul portalului top-imobiliare.ro se va up-grada.
Serviciiile prestate de proprietarul / administrator prin intermediul portalului sunt in esenta servicii de intermediere informatii intre terte persoane/companii, proprietarul / administratorul nefiind raspunzatori pentru derularea ulterioara a intelegerii intre parti.
Uneori prin intermediul top-imobiliare.ro se deruleaza campanii de promovare a unor firme, produse si servicii. Eventualele prejudicii provocate de relatia, de orice tip/fel, dintre dvs. si companiile care deruleaza campanii publicitare si promotii sau comercializeaza produse si servicii prin intermediul top-imobiliare.ro sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Proprietarul si administratorul nu sunt raspunzatori si nu vor fi trasi la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii.Nu se va acorda nici o despagubire si nici o compensatie utilizatorilor platitori in cazul in care activitatea portalului se intrerupe temporar sau definitiv din motive independente de vointa firmei.
Editorii top-imobiliare.ro au dreptul sa respinga, suspende sau sa stearga fara preaviz orice cont, firma sau anunt care nu respecta conditiile de inscriere in portal. Administratorii top-imobiliare.ro isi rezerva dreptul de a aprecia respectarea instructiunilor de inscriere si de a nu da curs solicitarii de inscriere, daca aceasta nu a respectat instructiunile.

5. Drepturile de proprietate asupra continutului
Continutul portalului este proprietatea administratorului portalului, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut, integral sau partial, fara acordul scris al firmei .
Continutul acestui portal este protejat prin legea drepturilor de autor, astfel ca este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea sau crearea de produse derivate din acest continut, in totul sau in parte, fara acordul prealabil scris al furnizorului.
Utilizatorul inregistrat acorda furnizorului permisiunea de a utiliza materialele publicate pe acest site, inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a utiliza numele celui care le-a transmis, precum si de a cesiona la randul lui aceste informatii oricarui alt partener, fara ca pentru aceasta utilizatorul sa pretinda vreo compensatie.

6. Politica de confidentialitate
Politica furnizorului este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor inregistrati. Prin urmare, furnizorul se obliga sa nu dezvaluie datele private ale utilizatorului, cu exceptia urmatoarelor situatii:
- atunci cand legea impune, sau in vederea apararii intereselor furnizorului, intr-un proces intentat;
- pentru a proteja si apara drepturile proprietarului;
- in circumstante deosebite, pentru a proteja si apara interesele altor utilizatori.
Proprietarul poate revizui oricand politica de confidentialitate prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la confidentialitate.

7. Incetarea contractului
Administratorul site-ului, daca considera de cuviinta, va poate bloca autentificarea, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor top-imobiliare.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la lipsa de folosire.
Daca se considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul termenilor si conditiilor de utilizare top-imobiliare.ro poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor in totalitate sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalului, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si luati la cunostinta si sunteti de acord ca top-imobiliare.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra precum si toate informatiile in legatura cu acesta, inclusiv dar nu limitat la mesajele primite si/sau trimise, fisierele din contul dumneavoastra, datele stocate in baza de date, si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile portalului.
Sunteti de acord ca top-imobiliare.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

8. Dispozitii finale
Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor stabilite prin prezentul document, considerat contract, astfel ca implicit utilizatorul devine parte contractanta.
Furnizorul are dreptul sa modifice termenii si conditiile continute in prezentul contract, fara o prealabila anuntare, utilizatorul avand obligatia si posibilitatea de a se informa in legatura cu modificarile intervenite, prin accesarea acestei pagini.
Orice litigii ivite in legatura cu aplicarea si interpretarea conditiilor si termenilor din prezentul document, sunt de competenta instantelor de drept comun de la sediul furnizorului.
.

SEO: PERSEUS S.R.L.